Watch
Poslednji mecevi
vs. Self 16 - 0
vs. TGA 16 - 6
vs. CIA 16 - 2
vs. pr0 16 - 14
Preporucujemo

Baneri
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Pravilnik Zakazivanja CW-a

Go down

Pravilnik Zakazivanja CW-a

Post  Magnifik on Sun Dec 13, 2009 5:55 pm

SRC Hosting TesT CLAN WAR SERVER (91.150.72.232:27051)
PRAVILNIK:


- Kako rezervisati server za neki CW/MIX?
- To radite na sledeci nacin:

1) Rezervacija se pravi u vidu pokrenute teme u ovoj sobi foruma. U naslovu teme obavezno upisati redom:
Datum igranja, vreme igranja (od-do), nazive obe ekipe, broj mapa , npr.

(22.12.2006, 20:00 - 22:00, mix1 vs mix2, 2 mape).

2) Nakon sto napravite rezervaciju administrator/ri koji ce biti prisutan/ni ce vam se obratiti komentarom.

3) Server se jednom rezervacijom ne moze zauzeti vise od 3h. Jedan par ekipa ne moze imati dve uzastopne rezervacije. Dogovorite se koliko cete mapa igrati i prema tome napravite rezervaciju. Mozete igrati max 3 mape. Svaka mapa moze dobiti max 1h rezervacije. Sto znaci ako igrate 1 mapu, rezervacija vam je 1h, ako igrate 2 mape rezervacija vam je 2h i ako igrate 3 mape rezervacija vam je 3h. Ekipa moze imati dve ili vise rezervacija u jednom danu ali u minimalnom razmaku od 3h.

4) Ukoliko se NE igra mix/cw, server treba da je prazan i zakljucan, ne smije niko da bleji na njemu bezveze. Standardni pass se menja redovno i administratori cw servera ce svakodnevno dobijati e-mail sa novim passwordom, ako se u slucaju desi da administratori ne prime password onda znaci da je password isti kao predhodni.

5) Ako neko zeli 2 vs 2, 1 vs 1... neka napravi rezervaciju za to (npr. 22.12.2006, 19:00-20:00, player1 vs player2). Rezervacije ovakvih mecheva ne mogu biti duze od 1h.

6) Sve rezervacije metcheva koji se odigraju prebacuju se u sobu Odigrani CW Mechevi da bi se u ovoj sobi nalazile samo ne odigrane rezervacije i tako ova soba da bude sto preglednija.

7) Administratori SRC Hosting Test CW SERVERA(pg-boys cw) u vrijeme kada nema REZERVACIJE mogu da igraju cw metcheve bez zakazivanja metcha na forumu.

8.) Rezervacija ne znaci samo osiguravanje vremenskog termina vec i privatnost ekipa koje igraju. Dakle ako neke ekipe igraju i imaju rezervaciju, neki drugi admin NEMA pravo da smara preko chata ili slicno. Ako se igraci budu zalili na administratora da ih je ometao tokom igranja takav administrator nece vise biti admin na CW SERVERU.

9) Rezervacije ne mozete praviti odmah jednu iza druge. Desi se da neko ne stigne da zavrsi zbog kasnjenja igraca. Znaci svoje rezervacije obavezno stavljajte minimum 15 min posle rezervacije koja postoji pre vas. Ako zalepite svoju rezervaciju odmah za neciju i taj neko kasni, nemojte smarati.

10) Ako napravite rezervaciju i posle druga ekipa ispali i nista od mecha, odmah napisite u svojoj rezervaciji da nece biti igranja da neko drugi mozda moze uzeti vas termin, da ne bleji prazno.

11) Ako se CLAN 1 ili CLAN 2 ne pojavi u vremenskom terminu od 15 min nakon zakazanog termina administrator moze da prekine metch i obrnuto.


-PG-BoYs TeaM-

Magnifik
Admin

Posts : 155
Join date : 2009-12-12

View user profile http://pg-boys.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum