Watch
Poslednji mecevi
vs. Self 16 - 0
vs. TGA 16 - 6
vs. CIA 16 - 2
vs. pr0 16 - 14
Preporucujemo

Baneri
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Pomognite...

Go down

Pomognite...

Post  Magnifik on Sat Dec 19, 2009 2:32 am

Ovo mi je stiglo na mail od Benchmark foruma, procitajte pazljivo tekst i nadam se da cemo i mi ucestvovati u ovoj akciji!!! Pokazimo se i mi!

__________________________________________________ _____________________
Poziv na solidarnost


Dragi posetioci Bench foruma

po prvi put vam se u ime Bench foruma obraćam sa ovakvom molbom za pomoć i nadam se da mi na tome nećete zameriti, odnosno pomisliti da je ova poruka spam. Razlog je izuzetno humane prirode i tiče se problema koji je snašao porodicu jednog od nasih višegodišnjih posetilaca. Ovaj mail koji ide na adresu registrovanih članova Bench foruma, odnosno thread koji takođe postoji na Bench forumu, ima za cilj da pokrene akciju solidarnosti sa gospodinom Pavlom Aćanskim (korisnik Marinko98) i predstavlja mali pokušaj da svi zajedno spasemo jedan mladi život.

Ovaj apel na solidarnost nastao je među samim posetiocima Bench foruma i najmanje što administracija Benchmarka može da uradi jeste da da svoj skromni doprinos (osim novčanog koji naravno sa naše strane neće izostati) time što ce poziv na pomoć prijatelju iz naših redova uputiti na što je moguće više adresa.

Dvadeset dvogodišnju ćerku gospodina Pavla Aćanskog iz Kule, očekuje teška operacija u Sresmkoj Kamenici koja ne može otpočeti dok se ne pripreme adekvatni medikamenti za postoperativni proces. Bez obezbeđenja lekova za ovu fazu lečenja lekari ne žele da započnu operaciju; problem se ogleda u tome što je neophodno obezbediti dve doze izuzetno skupih lekova (jedna doza košta oko 2000 evra) koje Pavle sa svojim skromnim primanjima ne može da obezbedi čak ni inicijalnom prodajom svog računara - tako je sve i otpočelo. Ostali korisnici su primetili ovu tragediju i samoinicijativno pokrenuli ideju da pokušamo da pomognemo kolegi. Više informacija možete pronaći na ovom linku:

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=217277

Nakon puno ubeđivanja da ova akcija nije akcija samilosti već čin ljudske solidarnosti, Pavle je konačno otvorio žiro račun na koji svi ljudi dobre volje mogu uplatiti iznos adekvatan svojim mogućnostima. Pozivamo vas da se uključite u ovu akciju ukoliko vam to prilike dozvoljavaju i date skromni doprinos da spasimo Marinin život i devetomesečnoj Lini ostvarimo želju za srećnim detinjstvom uz svog roditelja. Ukoliko se svako od (dovoljno je i registrovanih) korisnika ovog foruma koji svakodnevno posete ovo mesto odrekne samo jedne popijene kafe od 100 dinara, za jedan dan imaćemo dovoljno sredstava da postoperativni tretman i započinjanje lečenja učinimo mogućim. Nadam se da ćete nam se pridužiti u ovoj akciji i da ćemo svi zajedno za 15-ak dana imati prilike da se ponosimo svojim malim gestom dobre volje

Podaci neophodni za uplatu pomoći:

Pavle Aćanski
16. divizije 123
25230 Kula

Dinarski žiro račun u banci Intesa: 160-5500100744270-11

Unapred vam se zahvaljujem u ime svih posetilaca Bench foruma i samog Pavla, u nadi da će naša pomoć biti svrsishodna


Ko moze neka pomogne...

Magnifik
Admin

Posts : 155
Join date : 2009-12-12

View user profile http://pg-boys.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum